Hjem

Veiledninger

Inspirasjonsside – vinstativ

Vinstativer

Velg det som passer for deg

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av vinreoler, som omfatter produkter med plass til flere antall flasker i ulike skjeletter og materialer. Helt fra den lille vinsamlingen på få flasker helt opp til den store vinsamlingen på flere tusen flasker.

Materialene finnes i både tre og metall i ulike tresorter og farger, slik at du kan tilpasse installasjonen til ditt behov, rom og stemning.

Enten du er på utkikk etter praktiske løsninger for riktig oppbevaring av vinen din, eller du ønsker å tilføre et dekorativt element til hjemmet ditt, har vi noe som passer til enhver smak og ethvert behov.

Typer

Typen av vinstativ avhenger av hvordan du vil bruke vinoppbevaringen.Handler det for deg om å oppbevare flest flasker over lengre tid, eller skal vinhyllene brukes som en del av innredningen?

Kjøper du ofte et større volum av samme vin, er det smart med en reol med store rom. Er du mer typen som kjøper en eller to flasker av hver vin? I så fall er det smartest med uhindret tilgang til hver enkelt flaske på en uttrekkshylle, i en innstikks- eller enkeltflaskehylle.

Les blogginnlegget som er verdt å vite om vinreoler før du tar den helt store beslutningen.

Oppdag modulbaserte vinstativer fra Caverack

Finn ut mer her

Opplev en kundecase med Caverack

Finn ut mer her

Wineandbarrels rådgiver

Drømmer du om den perfekte vinoppbevaringsløsningen?

Hos Wineandbarrels forstår vi viktigheten av å finne den rette balansen mellom funksjonalitet og estetikk.

Vi er her for å hjelpe deg, så ikke nøl med å kontakte oss, så dykker vi sammen ned i dine ønsker, behov og den unike stilen du drømmer om.

Du kan også selv prøve deg frem med vårt innredningsverktøy, der du kan innrede ditt eget vinrom og visualisere dine vindrømmer.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Se hvordan du kan bygge ditt eget vinrom

Finn ut mer her

Innred din egen vinkjeller

Finn ut mer her

Inspirasjonskilde

Velg den helt riktige vinhyllen

I sortimentet vårt finner du et bredt utvalg av vinreoler, så uansett om du er på utkikk etter praktiske løsninger for riktig oppbevaring av vinen din, eller du ønsker å legge til et dekorativt element i hjemmet ditt, har vi noe som passer til enhver smak og behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere deg, godtar du vår personvernpolicy. Du kan når som helst melde deg av.