Hjem

Veiledninger

Inspirasjonsside – vinskap

Vinskap

Velg det som passer for deg

I sortimentet vårt finner du et bredt utvalg av vinkjøleskap, som omfatter produkter med flere ulike temperatursoner og hyllepakker med hyller i ulike materialer.

I de fleste av vinkjøleskapene våre er det også integrert LED-belysning som kan justeres i ulike nyanser, slik at det kan tilpasses rom og stemning.

Enten du er på utkikk etter praktiske løsninger for riktig oppbevaring av vinen din, eller du ønsker å tilføre et dekorativt element til hjemmet ditt, har vi noe som passer til enhver smak og ethvert behov.

Temperatursoner

Antall temperatursoner avhenger av hvordan du vil bruke det.

Fordelen med flere temperatursoner er blant annet muligheten for langtidsoppbevaring av vin og kjøling av vin til servering – samtidig og under perfekte forhold.

Les blogginnlegget Verdt å vite om vinskap her og bli mye klokere før du tar ditt valg.

Se vinskap med 2 kjølesoner

Finn ut mer her

Se vinskap med 1 kjølesone

Finn ut mer her

Wineandbarrels rådgiver

Trenger du veiledning til å finne det vinskapet som matcher dine behov?

La oss hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov. Bestill et møte med en av våre erfarne salgskonsulenter og få personlig rådgivning. Enten du trenger et diskret innebygd vinkjøleskap til det nyrenoverte kjøkkenet eller et frittstående til kjelleren, står vi klare til å hjelpe deg med å velge det helt riktige vinkjøleskapet.

Besøk et av våre showrooms og opplev vårt utvalg av vinskap av høy kvalitet, eller bestill et møte i dag og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte oppbevaringsløsningen til vinen din.

Plasseringssted

Et frittstående vinkjøleskap kan du plassere stort sett hvor du vil, så lenge det er 5 cm fri luft på alle sider.

Et vinkjøleskap til innbygging er laget for å erstatte en kjøkkenmodul.

Et integrerbart vinkjøleskap plasserer man i en eksisterende kjøkkenmodul. Dvs. at man allerede har et kjøkkenskap, og så plasseres vinkjøleskapet på en hylle i selve kjøkkenmodulen.

Les mer om de ulike plasseringene her.

Se frittstående vinskap

Finn ut mer her

Se innebygde vinskap

Finn ut mer her

Inspirasjonskilde

Velg det riktige vinskapet

I sortimentet vårt finner du et bredt utvalg av vinkjøleskap, så enten du er på utkikk etter praktiske løsninger for riktig oppbevaring av vinen, eller du ønsker å legge til et dekorativt element i hjemmet ditt, har vi noe som passer til enhver smak og ethvert behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere deg, godtar du vår personvernpolicy. Du kan når som helst melde deg av.