Hjem
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Nyheter

Ny look – samme ekspertise og lidenskap

Vi fullfører din vinopplevelse

Vi har fått en ny visuell identitet og et nytt, optimalisert nettsted, men kjerneverdiene våre er de samme!

Vi er fortsatt Wineandbarrels med samme lidenskap for vin og dedikasjon til kundene våre.

Vi er her for å veilede og hjelpe deg med vininnredningen, uansett om du er nybegynner eller vinentusiast. Vårt løfte er å fortsette å skape de beste løsningene og de beste produktene, slik at vinopplevelsen din blir like unik som vi vet den kan være.

Wineandbarrels – mer enn bare salg

Vi er ikke bare en nettbutikk! Vi er også en sparringspartner og rådgiver som hjelper deg med å finne de best mulige løsningene til vinsamlingen din.

Vårt sortiment spenner bredt – fra vinskap, vintilbehør og vinreoler til komplette vininnredninger – og vi streber alltid etter å skape unike opplevelser for kundene våre.

Vårt mål er ikke bare å selge produkter, men å være med deg hele veien. Fra det øyeblikket du begynner å vurdere vinoppbevaring til du har en ferdig løsning installert hjemme, står vi klare med råd og ekspertise.

Wineandbarrels hjalp meg med å lage det perfekte vinrommet! Deres ekspertise og råd gjorde hele forskjellen - jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.

Rune - Roskilde

Nettbutikker over hele Europa

Wineandbarrels er kjent for vår ekspertise, gode produkter og en service som gir våre kunder de beste løsningene innen vinoppbevaring og -innredning.

Vi har nettbutikker i 15 land, og vi har fysiske showrom i Danmark (både Hillerød og Fredericia), Norge, Tyskland og Sverige, hvor du alltid er velkommen til å stikke innom.

Fra start til slutt følte jeg meg i trygge hender på Wineandbarrels. De veiledet meg gjennom hele prosessen og ga en løsning som ikke bare er praktisk, men også vakker.

Kirsten - Birkerød

Vi skaper rom for vinopplevelser

Hos Wineandbarrels arbeider vi med både fagkunnskap og lidenskap, og vi har bred kjennskap til vinens verden.

Vi vet at god vinoppbevaring er mer enn bare funksjon – det er også estetikk og design.

Derfor har vi også en sterk tilknytning til designverdenen gjennom våre interiørarkitekter, som i tillegg til å hjelpe kundene våre med innredning, også utvikler produkter.

Dette sikrer at produktene våre – både vinhyller og vinskap – ikke bare fungerer optimalt, men også ser fantastiske ut i hjemmet ditt. Våre designere står alltid klare til å hjelpe deg.

Velkommen til Wineandbarrels' nye hjemmeside

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår nye hjemmeside, der du kan oppleve vårt brede sortiment og få inspirasjon til hvordan du kan innrede hjemmet ditt med våre vinløsninger.

Enten du leter etter det perfekte vinglasset, et vinskap, en vinhylle eller hjelp til en komplett vininnredning, står vi klare til å hjelpe deg. Vi håper at vårt nye digitale uttrykk vil inspirere deg og gjøre det enklere for deg å finne de løsningene som passer akkurat til dine behov.

Kom og opplev det nye Wineandbarrels – med en ny, vakker innpakning, men fortsatt med samme entusiasme og lidenskap som du kjenner oss for. Velkommen til oss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere deg, godtar du vår personvernpolicy. Du kan når som helst melde deg av.