Winewizard Smart 3-in-1 Wine Aerator

Diverse

1 099 kr
Ordrelinjeantall
1
  • På lager. Levering innenfor 5-7 virkedager
  • 28 dagers angrerett

Diverse

Winewizard Smart 3-in-1 Wine Aerator

Ordrelinjeantall
1
Winewizard Smart 3-i-1 Vintilsmakker

Opplev enestående vin med Winewizard Smart 3-i-1 Vintilsmakker. Luft umiddelbart, dekanter, og reduser sulfitter for forbedret smak og aroma. Passer for alle viner, og gjør hver tømming til et spesielt øyeblikk.

Opplev en ny dimensjon av vinopplevelse med Winewizard Smart 3-in-1 Wine Aerator!

Vi presenterer Winewizard Smart 3-in-1 Wine Aerator - en gamechanger for vinelskere. Dette innovative apparatet fremhever det beste i dine viner og gjør hvert eneste slurk verdt å nyte.

Hva gjør Winewizard?

  1. Øyeblikkelig oksygenering: Har du noen gang lurt på hvorfor vin blir bedre med alderen? Det handler om oksygen, og Winewizard etterligner denne prosessen sømløst. Winewizard frigjør millioner av mikrobobler som umiddelbart reagerer med vinen og etterligner effektene av flaskelagring. Vinen din blir mer uttrykksfull og rund.

  2. Enkel dekantering: Si farvel til timer med tradisjonell dekantering. Winewizard øker raskt vinoberflaten og akselererer fordampningen av uønskede VOC-er. De uønskede etanolaromaene og andre uønskede forbindelser forsvinner på et øyeblikk og avslører den sanne buketten av vinen din.

  3. Redusering av sulfitter: Winewizard reduserer også ved å binde oksygenmolekyler til sulfitter, som ofte kan forårsake hodepine. Vinen din smaker ikke bare bedre, men blir også mykere mot ganen din og sikrer en jevnere og mer behagelig drikkeopplevelse.

Fungerer med alle viner

Winewizard er et universelt produkt og fungerer for alle viner. Uansett om du har investert i en budsjettvennlig flaske eller unnet deg selv en premiumvin, forbedrer Winewizard smaken og aromaen av rød, hvit eller rosévin.

Forbedre din vinopplevelse med Winewizard - fremtiden for vinnytelse. Denne smarte 3-i-1 vinlufteren tar vinen din fra god til enestående og gjør hver enkelt skjenk til et minneverdig øyeblikk. Skål for perfeksjon i hvert glass!

Bestill din Winewizard Smart 3-i-1 Vinentusiast i dag og hev din vinopplevelse til et høyere nivå!

Vi anbefaler ikke produktet for allerede aldrende viner og anbefaler for øvrig at du følger produsentens vedlagte instruksjoner.

Informasjon

  • ProduktnummerWW001500

Generell

  • Produsent-
  • ModellWW001500

Dimensjoner

  • Vekt (kg)0.3
  • Bruttovekt (kg inkl. emballasje)0.3
  • Bruttodybde (cm inkl. emballasje)8

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere deg, godtar du vår personvernpolicy. Du kan når som helst melde deg av.